Kjkomplex

Ingatlan alapú és céges hitelek intézése

Ingatlan alapú és céges hitelek intézése

Hitelezés, eladó és kiadó ingatlanok, LIGETLAK

Cégünk 2010. óta egy meghatározó, piacvezető bank kiemelt szerződő partnereként elsősorban ingatlan alapú hitelek közvetítését, kedvezőbb hitelre történő kiváltását végzi, akár magánszemélyként, akár cégként felmerülő igény esetén. CSOK közvetítésében, adásvételi szerződésbe építésével összefüggésben is segíthetünk Önnek.

Két Veszprém megyei bankfiókkal fiókvezetői szintű személyes egyeztetéssel azon fáradozunk, hogy Ön, az Ön Családja vagy az Ön vállalkozása elképzeléseinek megfelelő összegű hitelt kapjon vagy meglévő hitelét jelentős költségkímélés elérésével optimálisra váltsa. Cégünk a hitelek közvetítése során állandó jogi képviseltet is nyújt, amelyen keresztül a jogügyletek jogi biztonsága is magas fokon biztosított.

Társaságunk a hitelközvetítéssel, hitelkiváltással és hitelügyintézéssel összefüggésben semminemű megbízási vagy költségigényt nem támaszt Önnel szemben és a fizetendő hitel sem lesz magasabb összegű közbenjárásunk miatt. 

Eladó ingatlanok:

Eplény és Olaszfalu határán 2,87 ha erdő eladó,

- Zircen, csendes fás részen LKe4 övezetben építési telek, út és patakmeder eladó,

- Dudaron lakás a "Butiksor" mögött, családi ház a Petőfi utcában, vállalkozásra is alkalmas épület a főúton, családi ház a Rákóczi utcában, továbbá egy zöldövezeti, faház építésére is alkalmas, egyedi beépíthető tároló megjelölésű ingatlan.

- Szarvaskúton 1 ha közzétételtől mentes, főút melletti erdő és saját patakmeder (árok) befektetési célra eladó.

Kiadó ingatlanok:

- Veszprémben és Zircen ügyvédi irodában heti 1-6 napra irodák kiadók (elsősorban biztosítási, ingatlanközvetítői, nyelvoktatói szolgáltatásra), FIX 40E - 80E Ft / hó - a napok számától függően,

- Veszprémi LIGETLAK-ban van lehetőség főbérlő nélküli egyetem környéki családi házban (20-40 közötti) fiatal felnőtt fiúnak, férfi munkavállalónak, főiskolás vagy egyetemista fiúnak FIX 55 ezer - 90 ezer Ft / hó / fő közötti összegért szoba kiadó!

Megbízható ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére akár a hitelfelvétellel érintett adásvételi és egyéb szerződések kapcsán is.

 

 

 

Kjkomplex