Kjkomplex

Pályázati szolgáltatások

 

A K. J. Komplex Kft. a pályázatírási tevékenység körében pályázatok figyelésével, kiválasztott pályázat esetén annak megírásával, összeállításával és utógondozásával partnere által foglalkozik, támogatva a partner társaságot.

 

Megbízóink között önkormányzatok, azok társulásai és gazdasági társaságai, alapítványok, gazdasági társaságok és egyházi jogi személyek is fellelhetők.

 

A pályázatfigyelés lényege abban áll, hogy begyűjtjük azokat az elképzeléseket (fejlesztések, jövőbeli projectek, tervek, stb....), amelyek az Ön, mint leendő pályázó elképzelései, majd kiválasztjuk a legmegfelelőbb pályázati lehetőséget, azt jelezvén ügyfeleinknek.

 

Ezt követően készíti el partnerünk a teljes pályázati anyagot, ha kell környezettanulmánnyal, színes fénykép dokumentációval ellátva. Szükség esetén amennyiben a pályázati kiírás megkívánja, partnereink által energetikus, tervező, szakmérnök, további műszaki személy bevonását biztosítjuk.

 

A pályázat benyújtását követően pedig annak utógondozását is vállalja partnerünk. Az utógondozás lényege abban áll, hogy amennyiben a pályázat kiírója hiánypótlást ír elő vagy időközben változik a pályázati kiírás és annak eleget kell tenni, az is teljesítésre kerül.

 

Amennyiben akként kívánja, kérésére partnerünk pályázati referenciáit természetesen megküldjük Önnek.

 

Cégünk partnere a pályázati tevékenységet egyedi megbízási szerződésben rögzített feltételekkel és megbízási díj ellenében, elsősorban sikerdíj-orientáltan végzi.

 

 

 

Kjkomplex